Elfy borduren

Home

Producten

Nieuw

Motieven

Speciaal

Baby

Homedecorations

Keukenaccessoires

Beurzen

Contact

Links

Trefwoorden

Sitemap

Contact en bestellen

PRIJS – BESTELLEN – BETALEN – LEVERTIJD - SPECIALE WENSEN – VRAGEN 

Wat kost het product?
Wilt u de prijs van een product weten? Als het in voorraad is, staat de prijs erbij vermeld, met het bestelnummer. Kijk anders eerst op de prijslijst of het gewenste artikel nerin staat. De prijzen op deze website en in de prijslijst zijn exclusief porti- (tarief POST NL), verzend-/verpakkingskosten. Bij Elfy borduren zijn alleen eigen handgeborduurde producten verkrijgbaar.

Verzend-/verpakkingskosten
Het inpakken als cadeautje, in doorzichtig folie, neemt Elfy borduren voor haar rekening. Maar verzendkosten zijn niet alleen de postzegels. Daarna moet uw bestelling uiteraard nog goed verpakt verzonden worden, zodat het netjes bij u terechtkomt. 

Track&Trace
Grotere bestellingen en pakjes die niet door de brievenbus passen, worden verzonden met Track&Trace van POST NL. Na verzending ontvangt u een mail met daarin de Track&Trace code. Via internet (website van POST NL Track&Trace) kunt u uw pakket en het bezorgmoment volgen. 

Bestellen?
Wilt u iets bij Elfy borduren bestellen? Stuur uw bestelling via de mail naar elfyborduren@gmail.com. Geef duidelijk aan welk product u wilt hebben, in welke kleur en met welk handgeborduurd motief. Bestelt u een product, dat in voorraad is? Wilt u dan het bestelnummer aangeven? Vergeet niet uw naam, adres, het land en telefoonnummer te vermelden. (Voor levering naar een adres buiten Nederland gelden andere tarieven van POST NL.) Alle leveringen vinden plaats op basis van vooruitbetaling. 

Betalen 
Nadat wij uw bestelling ontvangen hebben, ontvangt u per mail een overzicht van het te betalen bedrag (inclusief verzend/verpakkingskosten), het rekeningnummer waar het bedrag naar overgeschreven moet worden en de eventuele termijn waar binnen geleverd wordt. Pas nadat wij uw betaling ontvangen hebben, wordt de bestelling in behandeling genomen. Na ontvangst van uw betaling kan de bestelling niet meer geannuleerd worden. Bestellingen die na 5 dagen nog niet betaald zijn, worden automatisch geannuleerd. 

Levertijd 
Uw bestelling wordt zo snel mogelijk afgehandeld. Soms is er van een bepaald motief maar één in voorraad, bijvoorbeeld als er net een beurs geweest is. Als u meer van een bepaald product wilt bestellen, dan maken we dat product op bestelling bij. In dat geval wel graag even overleg over de levertijd. Het blijft immers handwerk en het woord spoed kent een echte handwerkster niet! 

Verzending 
Zodra uw bestelling via de post verzonden wordt, sturen we u daarvan bericht via de mail. Bij verzending via Track&Trace mailen we u de Track&Trace code. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketjes. Met de betaling accepteert u tevens de voorwaarde dat het geleverde product niet geretourneerd kan worden. De aankoop kan niet ongedaan gemaakt worden. 

Speciale wensen? 
Staat het product of motief er niet bij of heeft u een speciale wens? Stuur uw mail naar Elfy borduren (elfyborduren@gmail.com) en we laten u weten of zoiets mogelijk is en wat de prijs van het product is. 

Baby-/wieglakentje met handgeborduurd motief, ingepakt als cadeautje

Klaar om weg te geven!

De meeste producten zijn al ingepakt als cadeautje, in doorzichtig folie. Bijvoorbeeld: handdoek met of zonder washandje, gastendoekje, keukendoek met of zonder theedoek, baby-/wieglakentje.


Een kijkje achter de schermen of meer weten over Elfy borduren? 

Klik hier!

Over ons (Elfy borduren)


De foto's op deze website zijn verkleind om te voorkomen dat derden ze zonder toestemming kopiëren en voor andere doeleinden gebruiken. Ze zijn uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en illustratie van de tekst.

© Elfy borduren